Milioner iz Tuzle širi biznis: Stavili cijenu nižu od konkurencije

r

Kompanija Bingo Petrol, u vlasništvu Senada Džambića iz Tuzle, proširila je svoju mrežu otvaranjem nove benzinske pumpe u Bihaću. Ova nova lokacija, smještena na adresi Hasan-paše Predojevića b.b., otvorena je za posjetitelje svakog dana od 6 do 22 sata, saopštili su iz grupacije.

Ovo najnovije otvaranje predstavlja nastavak uspješne ekspanzije kompanije Bingo Petrol, koja je već prisutna širom Bosne i Hercegovine. Ranije su otvorene benzinske pumpe u gradovima poput Tuzle, Gračanice, Kalesije, Hadžića, Zenice i Čelića.

Posjetiteljima nove BP Bingo benzinske pumpe pruža se širok spektar usluga, uključujući punjenje goriva po konkurentnim cijenama.

Prema najnovijim informacijama iz kompanije, cijene goriva na ovoj lokaciji su sljedeće: dizel – 2.46 KM, benzin – 2.56 KM, dok je LPG dostupan po cijeni od 1.16 KM.

Otvorenje ove benzinske pumpe u Bihaću predstavlja značajan korak za kompaniju Bingo Petrol u nastojanju da pruži vrhunsku uslugu svojim klijentima širom zemlje.

Uz osiguravanje kvalitetnih proizvoda i udobnosti za svoje kupce, kompanija nastavlja jačati svoju prisutnost na tržištu i ostvarivati ​​svoje poslovne ciljeve.