Radnica trgovine u Velikoj Kladuši pronašla veću količinu novca i sve vratila vlasniku: "U niti jednom trenutku nisam pomislila zadržati novac za sebe jer znam da od tuđeg hajra nema sreće"

r

U srijedu, u poslijepodnevnim satima, unutar trgovine “Robot” u Polju kod Velike Kladuše, dogodio se izvanredan čin poštenja i čovječnosti kada je radnica ove trgovine pronašla veću količinu novca i odlučila ga vratiti vlasniku.

Novac je pronašla radnica trgovine koja je odmah odlučila djelovati s poštenjem i integritetom. Obavijestila je javnost putem društvenih mreža da se pronađena svota novca nalazi kod poslovođe trgovine, ističući svoju namjeru da novac vrati vlasniku.

Danas se vlasnik novca javio, iako se na sigurnosnim kamerama mogla vidjeti osoba koja je izgubila novac. Vlasnik je poslovođi trgovine točno opisao iznos izgubljenog novca, dokazujući tako da je novac zaista njegov. Sve je bilo vraćeno vlasniku, a kako bi izrazio zahvalnost, vlasnik je počastio cijeli kolektiv trgovine.

“U niti jednom trenutku nisam pomislila zadržati novac za sebe jer znam da od tuđeg hajra nema sreće”, izjavila je radnica, ističući svoju čvrstu vjeru u poštenje i moralne vrijednosti.

Ovaj događaj je primjer kako poštenje i čovječnost još uvijek postoje među ljudima. Radnica trgovine “Robot” je pokazala hrabrost, integritet i poštovanje prema tuđoj imovini, čime je osvojila divljenje i poštovanje zajednice. Neka ova priča služi kao podsjetnik svima da časno postupanje uvijek donosi najveću sreću.