Paklen raspored očekuje Nadala: Đoković može biti sretan žrijebom

b

Siner i Alkaraz, najveći pretendenti na titulu, nalaze se s druge strane od Đokovića što mu značajno olakšava put

Održan je žrijeb za ATP Masters Indijan Vels, pa su svoje protivnike saznali igrači iz vrha tenisa - Novak Đoković, Karlos Alkaraz (Carlos Alcaraz), Janik Siner (Jannik Sinner), ali i Rafael Nadal koji se vraća. 

 


Nadalu će ovo biti jedan od najtežih žrijebova u karijeri, pošto u prvom kolu igra sa Milošem Raonićem. Nakon toga ga čeka Holger Rune, da bi u trećem išao na boljeg iz okršaja Šapovalova i Musetija. 

Četvrta je runda još teža, s obzirom da ga tu čeka domaći teniser Tejlor Fric (Taylor Fritz), a manja je vjerovatnoća da će tu završiti Sebastijan Baez ili Fabio Fonjini (Fognini). 

Što se Đokovića tiče, njemu je se lijepo kockice posložile, s obzirom što će protiv Alkaraza ili Sinera moći igrati tek u velikom finalu. 

 

Doduše, on bi se mogao naći u polufinalu sa Nadalom, a to bi bio samo još jedan od mnogih teniskih klasika koje su oni priredili kroz godine. 

Podsjetimo, Masters u Indijan Velsu je na programu od 3. marta kada počinju kvalifikacije, pa sve do 17. marta kada će biti odigrano finale.