Veliki igrač, veliki čovjek: Ronaldov potez oduševio svijet

Kapetan Portugala Cristiano Ronaldo pomogao je svom 'krvniku', te ga polako iznio s terena.

Urugvaj je pobijedio Portugal s 2:1 i plasirao se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva gdje ih čeka Francuska. Fantastičnu utakmicu za dvostrukog svjetskog prvaka odigrao je napadač PSG-a Edinson Cavani koji je zabio oba pogotka za svoju reprezentaciju.

U 7. minuti je sjajno pogodio glavom nakon ubačaja Suareza za 10, a u 62' je ponovno doveo Urugvaj u vodstvo zabivši iz voleja u suprotni kut gola Rui Patricia.

No, Cavani nije dočekao kraj susreta na travnjaku, jer se u nastavku ozlijedio i tko zna hoće li biti spreman za četvrtfinale. Kapetan Portugala Cristiano Ronaldo pomogao je svom 'krvniku', te ga polako iznio s terena. Sjajan potez ponajboljeg igrača današnjice, pogotovo u trenutku kada njegova momčad gubi i kada je svaka minuta bitna. Prepoznali su to i navijači te su i Portugalci i Urugvajci nagradili Ronalda velikim pljeskom.

Sjetimo se samo kako su se danas Argentinci ponašali kada gube, pogotovo taj Otamendi koji je napucavao loptama dok su bili na podu, prvo Rakitića, a danas i Pogbu.