Beč: 32-godišnjak zadobio frakturu lubanje nakon brutalnog napada

.

U subotu navečer u policijski službenici su dobili dojavu o brutalnom napadu na 32-godišnjaka. Prema zasad poznatim informacijama, žrtva je htjela ukoriti mladića koji je srušio ogradu gradilišta. Odjednom je netko tko nije sudjelovao u svađi napao 32-godišnjaka s leđa i udario ga metalnom šipkom. Žrtva je zadobila frakturu lubanje.

Napad se dogodio oko 17.30 sati na ulici Pillergasse. Tijekom brutalnog napada 32-godišnjak je teško ozlijeđen pao na tlo, nakon čega su počinitelj i 17-godišnjak koji je srušio građevinsku ogradu nogama udarali bespomoćnog muškarca, izvijestili su svjedoci. Tada su njih dvoje pobjegli.

17-godišnji Rumunj vratio se na mjesto zločina nešto kasnije, izvijestila je policija u nedjelju. Službenici su ga tada uspjeli zaustaviti i odvesti u policijsku stanicu. 32-godišnja žrtva nije životno ugrožena, stoji u priopćenju.

Pozadina zločina i identitet muškarca sa željeznom šipkom i dalje su nejasni. Zapovjedništvo gradske policije Fünfhaus zamolilo je svjedoke koji mogu dati informacije o incidentu ili identitetu za sada nepoznatog osumnjičenika da se jave policiji.