Džej Ramadanovski nikad neće oprostiti Adilu Maksutoviću što mu je udario kćerku

Autor Džej Ramadanovski nikad neće oprostiti Adilu Maksutoviću što mu je udario kćerku komentari

Džej Ramadanovski nikad neće oprostiti Adilu Maksutoviću što mu je udario kćerku Anu. Poznati pjevač razočaran je zetovim postupkom i poručuje mu da su završili za sva vremena.

- Već sam rekao da je sramota to što je uradio. Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Ne znam šta je mislio, da je Ana tikva bez korjena. Da li je ovo kameno doba pa da na takav način moramo da rješavamo probleme. Svi znaju da sam ga bodrio i gledao kao svoje dijete, zaista nemam riječi za sve to što se desilo. Bolje da je mene prebio. Da je na mene skočio, nekako bih mu oprostio, ali kad je udario na nju, to neću nikad - rekao je Džej za Kurir.
 
Da podsjetimo, Adil Maksutović juče je u policijskoj stanici u Borči izjavio da je samo "protresao" nevjenčanu suprugu Anu Ramadanovski i to zato što je vrijeđala njegovu majku.
 
- Nisam udario Anu. To veče, u petak, vrijeđala je moju majku i izbila je svađa. U jednom momentu sam je uhvatio za ramena i protresao. Nije tačno da sam je tukao i da je zato otišla iz kuće - izjavio je Adil policijskim inspektorima koji su ga juče saslušali po nalogu tužioca.

 

(Vijesti.ba)

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se
MAJA COMMERCEENO PICETURIJA

Marketing

TOP TERME TOPUSKO AMFORA DURMES MOBILTRONIC ČAJIĆKI KAMNE PRIMA NAMJEŠTAJ OAZA VAS DOM LIMOMETAL BOSCH RENTACAR KGH PROJEKTNI BIRO

Anketa: Vozite li bicikl, kakva su vaša iskustva s vozačima automobila?