Kevin iz "Sam u kući" ima još samo 6 mjeseci života?!

Autor Kevin iz "Sam u kući" ima još samo 6 mjeseci života?! komentari

Američki tabloid izašao je s viješću kako je nekadašnja dječja zvijezda ovisnik o heroinu, a sada mu želi pružati pomoć.

Američki tabloid National Enquirer objavio je naslovnicu s nekadašnjom dječjom zvijezdom Macaulay Culkinom, te tvrde kako je nekadašnji glumac ovisnik o heroinu i o tabletama. Tabloid je poslao i objavu na svojoj službenoj stranici gdje pozivaju 31-godišnjeg glumca da potraži profesionalnu pomoć, te ga izazivaju da se podvrgne krvnim pretragama.

Njegovi predstavnici nisu htjeli komentirati naslovnicu na kojoj stoji 'Macaulay Culkin ovisan o heroinu: Ima još 6 mjeseci života', te su nazvali njihove tvrdnje lažljivima i uvredljivima.

'Naš savjet je da Culkin potraži profesionalnu pomoć kako bi izbjegao istu tragičnu smrt kao i mnoge druge zvijezde, uključujući Whitney Houston koja je preminula početkom godine', stoji u službenom priopćenju tabloida koje se odnosilo i na Culcinovog prijatelja Elijaha Rosella koji je umro u svibnju od posljedica predoziranja u 24. godini života. Elijah i Macaulay bili su prijatelji, a navodno su zajedno i konzumirali opijate. Nekadadašnja dječja zvijezda navodno se počela drogirati nakon prekida dugogodišnje veze s Milom Kunis.

Culkin se prema pisanjima tabloida već 18 mjeseci uništava s teškim drogama, a navodno ga čeka još svega 6 mjeseci života ako nešto ne poduzme.

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se
MAJA COMMERCETURIJAENO PICE

Marketing

DURMES RENTACAR PRIMA NAMJEŠTAJ AMFORA VAS DOM OAZA LIMOMETAL BOSCH MOBILTRONIC TOP TERME TOPUSKO ČAJIĆKI KAMNE KGH PROJEKTNI BIRO

Anketa: Vozite li bicikl, kakva su vaša iskustva s vozačima automobila?