MAMA DOŠLA KUĆI RANIJE I IMALA ŠTA VIDJETI: Nastavnik matematike sakrio se ispod kreveta njene kćerke!

Autor MAMA DOŠLA KUĆI RANIJE I IMALA ŠTA VIDJETI: Nastavnik matematike sakrio se ispod kreveta njene kćerke! komentari

Sumnjičava mama jedne 16-godišnje učenice vratila se kući ranije i kada je došla imala je šta i vidjeti – nastavnik matematike njene kćerke skrivao se ispod kreveta ove djevojčice!

Mama je već duže vrijeme sumnjala da kćerka u kuću dovodi dečka kada je ova izvan kuće, ali ono što je otkrila nije sanjala ni u najluđim snovima.

Ona je pretražila cijelu kuću u potrazi za nekim dječakom, za kojeg je mislila da se njena kćerka zabavlja s njim, ali je ispod dušeka i krevetske konstrukcije pronašla 35-godišnjeg nastavnika matematike. Čovjeka koji bi mogao biti otac njene kćeri s obzirom na razliku u godinama.

Pozvala je policiju, a pohotni nastavnik će se suočiti s optužbama da je zaveo djevojčicu iskoristivši poziciju povjerenja koju je imao.

Izvori The Suna bliski policiji potvrdili su da se ovaj slučaj u Velikoj Britaniji dogodio:

- Par je došao u kuću misleći da će biti sami. No, mama ih je iznenadila jer se vratila ranije i uhvatila ih. Nastavnik se krio ispod kreveta, a za ženu je to bio užasan šok – navode izvori, no nije naveden puni identitet osoba uključenih u ovaj slučaj.

Ipak nije jasno da li je mama samo došla u kuću da nešto nabrzinu pojede ili je smišljeno željela otkriti s kim se to njena kćerka sastaje. Službe provode istragu, a direktor škole u kojoj je zaposlen nastavnik kazao je da će oni u potpunosti sarađivati sa zvaničnicima. Nastavnik je saslušan u službenim policijskim prostorijama i pušten je na slobodu uz kauciju.

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se
MAJA COMMERCEENO PICETURIJA

Marketing

RENTACAR MOBILTRONIC TOP TERME TOPUSKO AMFORA VAS DOM BOSCH KGH PROJEKTNI BIRO ČAJIĆKI KAMNE OAZA LIMOMETAL DURMES PRIMA NAMJEŠTAJ

Anketa: Vozite li bicikl, kakva su vaša iskustva s vozačima automobila?