Narodni lijek za otapanje kamena u bubregu

Autor Narodni lijek za otapanje kamena u bubregu komentari

Da li imate problema sa kamenom u bubregu ili sa pjeskom u mokračnim kanalima, možete se rješiti muka uz narodni lijek koji možete pripremiti sami za sebe kod kuće i to za veoma kratko vrijeme.

Čaj koji rastvara pjesak i kamence u bubrezima i mokraćnom mjehuru, Pri mokrenju i krv iz mokraće, priprema se tako da se 1 velika kašika mješavine jednakih dijelova preslice i borovice (Fructus jumperi) s malo pelina (Artemisia absynthium) kuha 5 min s 2,5 dl vode, zatim to ostavi da poklopijeno stoji 15 min i onda procijedi.
Popije se 1 šolju odmah, a ostata svaki sat po gutljaj. Pri tom je izvanredno korisna parna sjedeća kupka u odvaru od 1,5 kg svježe ili 25 dkg suhe preslice na 10 l vode. Jaki grčeviti bolovi pri izlasku kamenca iz bubrega, žučnog ili mokraćnog mjehura odmah će prestati.

Isti čaj jača želudac, kad se pije topao ujutro natašte, osobito ako mu se doda još i jednaka količina kičice (Erytnraea centaurium).

Protiv hronične upale bubrega i visokog tlaka dobro je 3 velike kašike mješavine od po 40 g preslice i lišća breze te 20 g imele kuhati 10 min. u 1 l vode, ostaviti to da stoji preko noći a ujutro procijediti. Pije se u 5 obroka u toku dana.

 

NarodniLijek.com

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se
RK KRAJINAMAJA COMMERCEENO PICETURIJA

Marketing

TOP TERME TOPUSKO ČAJIĆKI KAMNE BOSCH MOBILTRONIC OAZA KGH PROJEKTNI BIRO DURMES LIMOMETAL RENTACAR PRIMA NAMJEŠTAJ AMFORA VAS DOM

Anketa: Vozite li bicikl, kakva su vaša iskustva s vozačima automobila?