NE TRAŽIMO NEMOGUĆE:Sedam stvari koje svaka žena želi u krevetu

Autor NE TRAŽIMO NEMOGUĆE:Sedam stvari koje svaka žena želi u krevetu komentari

Ženu je teško zadovoljiti, u krevetu i izvan njega? Stari kliše ne drži vodu, jer žene jako dobro znaju što žele ali se ne osjećaju dovoljno slobodnima to izraziti ili daju signale koja druga strana ne čita dovoljno dobro.

Što god da mislili, žene ne traže nemoguće. Provjerite što svaka žena želi u krevetu!

Budite strastveni!

Naravno, postoji vrijeme i mjesto za romansu i nježnosti, ali ono za čim žena žudi je i sirova strast. Želite je. Uzmite je. Strastveno je ljubite. Ne ispričavajte se za to što je želite!

Osluškujte je!

Nemojte misliti da žena ne zna točno što želi u krevetu. Budite seksualni partner koji će odgovarati na njezine signale kojima će vam pokazati što najviše voli i kako je najbolje zadovoljiti. Znajte da će vaš trud biti nagrađen.

Pokažite joj zadovoljstvo

Izrazima lica, pokretima tijela, glasom dajte joj do znanja što vas uzbuđuje. Zapamtite, veliko uzbuđenje pruža joj i vaš užitak!

Seksualna intimnost

Želi vam reći najskrivenije, najmračnije zločeste misli. Što se vi otvoreniji o svojim fantazijama, i ona će biti.

Usredotočite se na cijelo tijelo

Postoji više od jednog mjesta na tijelu koje joj može pružiti užitak. Od već isprobanih ne odustajte, ali proširite interes i na cijelo tijelo i pronađite nove zone koje je uzbuđuju.

Verbalna afirmacija

Sudeći prema anketi magazina FITNESS i portala Yahoo! Shine, kod 44 posto žena za uzbuđenje je dovoljno da joj partner kaže 'volim te', dok izjava 'jako si seksi' djeluje na 26 posto dama.

Seksi govor

Potaknite njezinu zločestu stranu i recite joj točno što mislite. Recite što joj želite učiniti, a onda to i učinite!

magazin.hr

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se
MAJA COMMERCEENO PICETURIJA

Marketing

TOP TERME TOPUSKO VAS DOM OAZA AMFORA LIMOMETAL RENTACAR BOSCH KGH PROJEKTNI BIRO DURMES ČAJIĆKI KAMNE PRIMA NAMJEŠTAJ MOBILTRONIC

Anketa: Vozite li bicikl, kakva su vaša iskustva s vozačima automobila?