SKANDAL Televizija u Srbiji snimila ženu i kuma kako se seksaju pred kamerama

Autor SKANDAL Televizija u Srbiji snimila ženu i kuma kako se seksaju pred kamerama komentari

Na srbijanskoj televiziji “Happy” emituje se seks iz studija sa udanom ženom koja želi da bude starleta i sa njenim vjenčanim kumom

Kako piše Puls, kroz emisije “Luda kuća” defilovali su različiti profili: svadljivci, prevareni i ostavljeni ljubavnici, kćerke kojima očevi brane udaju… ali ono što je snimljeno i emitovaće se sutra u 23 sata je u najmanju ruku – šok!

- Istina je. U emisiji pod nazivom „Nema seksa bez kuma“ dama je priznala da spava sa svojim mužem, ali i vjenčanim kumom i da to funkcioniše godinama, jer je muž alkoholičar, zapostavlja je – potvrdio je voditelj Dejan Stanković.

Da bi bili uverljivi u svojoj priči, njih dvoje su se, skinuli pred publikom u studiju i – imali seks! Kum je pokazao njenom mužu kako treba da vode ljubav, kroz segmente, od oralnog do konačnog užitka. Mazali su se čokoladom i ljubili. Pošto je vidio seks sa kumom, suprug je najavio razvod, na šta je uskoro bivša supruga rekla:

- Očekivala sam razvod, nije me briga. Posvetiću se karijeri starlete, jer vjerujem da sam bolja od svih koje se promovišu kroz novine.

doznajemo.com

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se
MAJA COMMERCETURIJAENO PICE

Marketing

KGH PROJEKTNI BIRO TOP TERME TOPUSKO OAZA BOSCH AMFORA RENTACAR MOBILTRONIC LIMOMETAL VAS DOM PRIMA NAMJEŠTAJ ČAJIĆKI KAMNE DURMES

Anketa: Vozite li bicikl, kakva su vaša iskustva s vozačima automobila?