Detalji horora u Rijeci: ‘Dečko je počeo povraćati krv, to je bilo užasno. Vikao je da ne može disati‘

.
‘Kako je moguće da takav proizvod završi do krajnjih kupaca‘, pita se vidno uzrujani očevidac.

Mladić u dobi od 19 godina završio je, s teškim ozlijedama jednjaka i želuca na hitnom prijemu KBC Rijeka, nakon što je u jednom riječkom ugostiteljskom objektu ispio bezalkoholno piće. Iako se to dogodilo u subotu, nitko od nadležnih nije reagirao do danas, nakon medijskih upita, a putem društvenih mreža stvorila se rijetko viđena panika.

– To je bilo strašno. Odjednom je počeo vikati, ništa nam jasno nije bilo. Nismo znali što se zbiva. Samo je vikao i mahao rukama. Vikao je da ne može disati. Otrčao je u WC, počeo povraćati krv, to je bilo užasno. Katastrofa – kazao je za 24sata sugovornik koji se nemile subote našao u kafiću u kojemu je J. G. (19) popio gutljaj mineralne vode s okusom koja mu je spalila jednjak i završio u riječkoj bolnici.

– Boca koju je mladić dobio bila je hermetički zatvorena. Vidio sam kad ju je dobio za stol te ju je sam otvorio i natočio u svoju čašu. Sreća u nesreći je da je dečko doista popio mali gutljaj pića, jer da je gucnuo kako spada, ne znam kako bi se sve završilo. Ja sam i dalje u šoku. Kako je moguće da takav proizvod završi do krajnjih kupaca – kazao je za 24sata vidno uzrujani sugovornik.