I policija se čudila onome što je tip radio da dobije besplatnu sobu u hotelu

soba
MUŠKARAC iz američke savezne države Utah suočen je s kaznenom prijavom nakon što je priznao da je puštao glodavce u najmanje tri hotela kako bi se zatim mogao žaliti na njih i ne morao platiti sobu.

Prema policiji, Ryan Sentelle State uzeo bi sobu u hotelu, a zatim bi puštao glodavce poput miševa ili hrčaka te zvao osoblje hotela i žalio se na užasne uvjete. Pokazivao bi na izmet ili u nekim slučajevima i na glodavce te tražio da bude oslobođen plaćanja smještaja.

Ta mu je taktika nekoliko puta prošla, s obzirom na to da je optužen za prevaru u najmanje tri hotela, a lokalna policija vjeruje da je prevario još barem nekoliko hotela u području, prenosi Oddity Central.

Nakon što je pročitao priču, Sean Medina, asistent menadžera u hotelu Hyatt House u Salt Lake Cityju, kontaktirao je medije te priznao da je i sam bio žrtva Ryanove prijevare.

Nije jasno kako je State napokon uhvaćen, no navodno je priznao da je puštao glodavce u nekoliko hotela kako bi dobio besplatnu sobu. Sad se suočava s čak pet optužbi, među kojima su i dvije za krađu obmanom.