Ifet Feraget: Davor Dragičević je završio u bolnici zbog problema sa disanjem

sdsdsdsd
Policija je došla da mu uruči poziv i rekli su mu ako ga ne primi da će biti priveden, kaže advokat Ferajet

Nakon što su pripadnici Policijske stanice Centar Banja Luka danas  došli na kućnu adresu Davora Dragičevića  kako bi ga odveli na informativni razgovor, otac ubijenog Davida je završio u bolnici zbog problema s disanjem jer ima astmu, potvrdio je za portal "Avaza" advokat Ifet Feraget. 

- Naime policijski službenici su došli na vrata danas kod gospodina Davora Dragičevića kako su rekli u namjeri da mu uruče poziv za neko saslušanje, informativni razgovor, a ako ne primi poziv da će biti priveden. To je klasična zloupotreba službenih ovlaštenja od strane policijskih službenika jer niko ne može biti priveden ako ne primi poziv nego samo ako se ne odazove na poziv- kaže advokat Feraget.

On dodaje da je zbog toga dao instrukcije članovima grupe "Pravda za Davida" da sutra podnesu pritužbu tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Banja luka zbog nezakonitog postupanja policijskih službenika. 

-  Poziv je trebalo uručiti na najnormalniji način, Davor bi se odazvao. Žele da ga saslušaju zbog njegove najave da će se 9. januara pojaviti na Trgu sa transparentom "Pravda za Davida" što je njegovo zakonsko i ustavno pravo i u tome ga ne mogu spriječiti. Trebali su mu uručiti poziv on bi se najnoramalnije odazvao. Trenutno se nalazi u bolnici na Pulmologiji, ja sam zvao više puta niko mi se ne javlja na telefon, što je čudno jer je u pitanju bolnica, ali kod nas je sve nakaradnoi pa i to- rekao je Feraget.