Komšije o Dženanu Lončareviću nakon vijesti o razvodu: Majka od bruke i tuge plače svaki dan

r
Kako se navodi, pjevač već 15 godina živi dvostrukim životom, a navodno je i s ljubavnicom dobio dijete

Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire nakon što je zvanično u zajednici proveo 25 godina.

 

Pjevač se našao u centru pažnje javnosti nakon što je isplivala informacija da se razvodi, koju je potvrdila i supruga Samira.

Nakon toga, o njegovom privatnom životu, koji je dugo krio od javnosti, isplivali su brojni detalji, koji su mnoge iznenadili.

Kako se navodi, pjevač već 15 godina živi dvostrukim životom, a navodno je i s ljubavnicom dobio dijete i kupio joj stan na Zvezdari.

Plače od bruke i tuge 

 

Komšije u Prijepolju otkrile su detalje o porodici, ali nisu krile nezadovoljstvo povodom pjevačevog nekorektnog ponašanja prema zakonitoj supruzi.

- Dženanova majka Ljubica ne može da se pomiri sa situacijom koju joj je sin priredio. Plače od bruke i tuge svaki dan jer je jako vezana za snahu Samiru. Žao mi je i te njegove žene jer je imala tešku operaciju plućnog krila. Djeca su im sjajna, ali vidim da je neraspoložena prethodnih dana. Toliko se borio za tu muziku, a u stvari je kao čovjek nula. To svi ovdje govore od kad se pročulo da vodi dvostruki život - rekao je komšija za „Kurir„, a onda se nadovezao i drugi:

Niko nije sumnjao

- Mi smo šokirani njihovim razvodom. Za njih ovdje svi samo u superlativu možemo da govorimo. Vjerujte da je to bila tako skladna porodica, da nas je ova vijest sve ostavila bez teksta. Sad ovde živi Samira sa dvoje zlatne djece i Dženanova majka. On je povremeno dolazio na svake dvije nedjelje možda, provodio je tu vrijeme, ali niko ne bi pomislio da se nešto loše dešava tu u njihova četiri zida. Samira radi u sudu, i majka joj je tamo radila. Svi ih ovdje cijenimo. Kad smo čuli da godinama živi s drugom ženom, frapirali smo se. To nismo mogli ni da sanjamo - kazali su.

 

Foto : Arhiva