Nelogične izjave majke dovele i bager ispred vikendice: “Objekat bio zaključan i napušten”

.
Pripadnici MUP-a su nakon 27 sati detaljne pretrage terena obustavili dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

 

Međutim, i dalje je misterija kako je dvogodišnja Danka Ilić nestala u utorak popodne.

Mladen Radulović, novinar Kurira, bio je tokom cijelog jučerašnjeg dana na mjestu nestanka male Danke.

Sada se u gostovanju u emisiji Puls Srbije dotakao nelogičnosti u izjavi majke male Danke.

– Odmah da razjasnimo ključnu stvar u celoj istrazi. Bilo je policijsko otkriće da se zapravo ne slaže izjava majke sa nekim realnim stanjem na terenu.

Ona je prema prvim informacijama rekla da je djetetu dala vodu iz kuće. To je informacija koja je procurila zapravo do nas novinara tokom jučerašnjeg dana. Kada je policija došla na lice mjesta, otkrila je da je vikendica zaključena i odmah je tu došlo do nepodudaranja u izjavi stanja na terenu i onda je odlučeno da se majka ispita.

Dakle, majka je rekla da je ušla u kuću i da je dala djetetu vodu, a kuća je bila zaključena i onda je odmah bilo nelogično da je ona mogla da uđe u kuću. Kuća je pod ključem i očigledno da je tamo jedan veliki krš, čim je bager stigao, znači mora da se ta kuća raščisti.

To je jedna pojatat kuća koja nije upotrebljiva, već se koristi da se skuva kafa ili eventualno neki ručak u prirodi, ali kuća ne može da se iskoristi kao mjesto da se prespava.

Zato je bager stigao da bi raskrčio ceo taj haos tamo u tom dvorištu, tako da se policija posle usmerila na majku i tražile njen telefon kako bi rekonstruisala njenu komunikaciju tokom poslednjih dana – rekao je Radulović.