Početna

MAME

S bebom u avionu!

Jedva sam dočekala ovaj blog post. Dok je Leonić bio u trbuhu zamišljala sam kako putujemo, kako istražujemo zajedno sve te prekrasne zemlje i upoznajemo nove kulture. Jaaaako sam se veselila i avionu i tom novom iskustvu. Naš let je trajao tri sata (Venezia – Sevilla), a ovdje dijelim neke naše trikove za što „bezbolnije“ i mirnije putovanje.

FIT

20-minutna jutarnja šetnja ima isti učinak na mozak kao šalica kave

POSTOJE ljudi koji su odmah nakon ustajanja spremni primiti se posla, kao i oni koji ne mogu napraviti ništa produktivno prije nego što popiju šalicu kave.

AUTOMOBILI

Renault CLIO GENERATION - model koji još uvijek zna zavesti!

Renault je ušminkao svoj CLIO IV u Generation izdanje, te je tako osigurao svoj ostanak među poželjnijim modelima! Ova generacija vozila ostaje još uvijek aktuelna i bok uz bok s ostalim konkurentima!

LJUBIMCI

Što bismo mi bez njih! Važna stvar po kojoj se psi razlikuju od ostalih životinja

Pretpostavka da životinje mogu iskusiti ljubav dugo je bila anatema psiholozima koji su ih proučavali. Smatralo se da se njome sentimentalnost stavlja ispred znanstvenih kriterija.

RELIGIJA

Muslimani večeras obilježavaju odabranu noć

Prema kalendaru Islamske zajednice, večeras se obilježava Lejletu-r-regaib, jedna od odabranih noći, a po islamskom učenju, predstavlja potvrdu Allahove milosti prema čovjeku.

OBAVIJEST O SMRTI

Na Ahiret preselila Zejna (Mujagić) Kekić

Tužnog srca i s bolom u duši obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je naša draga Zejna (Mujagić) Kekić preselila na Ahiret.