BIHAĆ

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić odgovarao na pitanja sugrađana

Današnjim prvim druženjem građana sa bihaćkim gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem u Muzeju AVNOJ-a, Radio Bihać započeo je zajedno sa gradskom upravom program pod nazivom “Pitajte gradonačelnika”.   Gradonačelnik Fazlić zajedno sa Jasminom Stambolijom, pomoćnikom…

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić odgovarao na pitanja sugrađana

Današnjim prvim druženjem građana sa bihaćkim gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem u Muzeju AVNOJ-a, Radio Bihać započeo je zajedno sa gradskom upravom program pod nazivom "Pitajte gradonačelnika".

 

Gradonačelnik Fazlić zajedno sa Jasminom Stambolijom, pomoćnikom gradonačelnika za komunalna pitanja, vode, zaštitu okoliša i inspekcijske poslove, odgovarao je na danas na pitanja svojih sugrađana, istaknuvši da će ovakav vid komunikacije postati uobičajna praksa u narednom periodu.

"Već prva emisija pokazala je da smo donijeli ispravnu odluku i zbog toga ćemo nastaviti sa ovom emisijom i pokušati ću biti dostupan svojim sugrađanima za sva pitanja, probleme, ali i sugestije i prijedloge zahvaljujući kojima možemo poboljšati kvalitetu života u našem gradu", kazao je gradonačelnik Fazlić.

U okviru prve emisije građani su, između ostalog, gradonačelnika Fazlića pitali za dugovanja grada Bihaća, probleme oko infrastrukture u nekoliko mjesnih zajednica, odnosu grada Bihaća prema trošenju budžetskih sredstava, projektu KFW, nastavku radova na boračkoj zgradi STO 2, vodovodnoj mreži u Lohovu i mnogim drugim problemima iz domena lokalne samouprave, saopćeno je iz kabineta gradonačelnika Bihaća.

 

(Izvor: Oslobođenje.ba)