SHOWBIZZ

MRAČNA TAJNA: Stojin muž se odrekao djece, sve zbog nje!

MRAČNA TAJNA: Stojin muž se odrekao djece, sve zbog nje!

Stojin muž Igor imao je velikih problema sa svojom porodicom i familijom jer su oni bili protiv njihovog braka, a sve zato što im je Stoja jasno stavila do znanja da mu nikada neće roditi dijete.

Svi znaju koliko je Igor sanjao cijeli svoj život da ima svoju kćerkicu i sina i uvijek je govorio kako će se zvati, a za sve je veliki šok bio kada je saopštio svojoj porodici da se to nikada neće desiti i da Stoja više ne želi da rađa.

On je dugo bio uporan da je nagovori da imaju svoje dijete, ona se čak u nekom trenutku i lomila, ali kada je postala baba nakon što je njen sin dobio dijete, njoj je bilo glupo da i ona ostaje trudna.

Rekla je Igoru da od toga nema ništa i da se ne ljuti, a ako želi, može da nađe drugu ženu. Igor se dugo lomio i razmišljao šta da radi, nije mogao da dođe sebi od šoka nakon saznanja da nikada neće imati svoju djecu, ali onda je prelomio i shvatio da bez Stoje ne može da živi i da je ona ljubav njegovog života. Odlučio je da se odrekne potomostva zbog nje, kao i da njenu djecu prihvati kao svoju.

 

(Izvor: Scandal)

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.