JOSIP BROZ TITO KREČI SVOJ RAJ ZBOG JOVANKE

Najgledanija komedija na prostoru bivše Jugoslavije “Kod Tita u raju” napokon u Cazinu

Najgledanija komedija na prostoru bivše Jugoslavije “Kod Tita u raju” napokon u Cazinu

Predstava "Kod Tita u raju" spada u red najgledanijih komedija poslednjih godina na prostoru bivše Jugoslavije.

Glavni protagonisti predstave Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Njemačkoj, Austriji, Holandiji…

Zbog velikog interesa publike ovaj fenomenalni trio kreće na regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u čak sedam gradova širom BiH. Tako će „Kod Tita u raju“ prvo biti izvedena u Banjoj Luci 20. februara na sceni gradskog pozorišta „Jazavac“. Dan poslije rezervisan je za druženje sa publikom u Doboju, a potom slijede Prnjavor (22.2), Bosanska Krupa (24.2), Cazin (25.2), Bužim (26.2), Bosanska Gradiška (28.2).

Josip Broz Tito kreči svoj raj zbog Jovanke, ali ne zna to da radi i preko googla traži molere. Jave mu se niko drugi do Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Pokušavajući da ubijede Tita da su oni graditelji, a ne rušitelji kroz britku satiru ovaj komad će vas nasmijati do suza. Aplauzi publike nakon svake predstave su nam najbolja nagrada, a često nas znaju omesti na sceni i gromoglasnim smjehom – kaže glumac Andrija Kovač.

 

(Izvor: PR com)

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.