NOVA PJESMA

(VIDEO) “Balada o majci“: Nova pjesma Ane Bekute mnoge rasplakala!

(VIDEO) “Balada o majci“: Nova pjesma Ane Bekute mnoge rasplakala!

Ministar trgovine Srbije Rasim Ljajić, napisao je pjesmu za legendarnu pjevačicu Anu Bekutu, koja ju je posvetila svojoj majci Milici. Numera pod nazivom “Balada o majci“ govori o jakoj ženi koja je bila stub porodice. Bekuta je pjesmu premijerno izvela u emisiji “Grand specijal“, a kada je završila s izvođenjem nije mogla suzdržati suze.

Briznula je u plač, a onda joj je prišao direkor “Grand produkcije“ Saša Popović, koji ju je zagrlio i obrisao joj suze.

Pjesmu o mojoj majci moraš da otpjevaš sa suzom u oku, pjesmu mi je napisao Rasim Ljajić – rekla je Bekuta, kojoj je nakon izvedbe prišla i kolegica Milica Todorović. Ona ju je snažno zagrlila i čestitala joj na kompoziciji.

Oglasio se i ministar Ljajić, a otkrio je da mu je inspiracija za pjesmu bila njegova pokojna majka. Dodao je da ju je pisao iz duše.

Poslao sam Ani, koja je moj veliki prijatelj, da čuje pjesmu. Mnogo joj se dopala i rekla da bi voljela da je otpjeva. Naravno, složio sam se, jer znam da je Ana sjajna pjevačica i da će je otpjevati iz duše, iako sam nekako mislio da je pjesma više za muški glas. Ana mi je pjevala na svadbi kojoj je prisustvovala i moja majka. Mnogo ju je voljela, pa mi je drago što ju je ona otpjevala – objasnio je Ljajić.

(Izvor: e-turneja.com)

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.