HRVATSKA

Zanimljivosti Kladionica ga “počastila” sa 27.000 KM: Kada je došao da podigne dobitak, šokirao se!

Zanimljivosti Kladionica ga “počastila” sa 27.000 KM: Kada je došao da podigne dobitak, šokirao se!

– Nisam mogao vjerovati. Ali nakon tog prvog šoka i nevjerice, odmah mi je kroz glavu prošlo “okej, idem odmah dići tu lovu ili barem jedan dio” – pomislio je pasionirani kladioničar Mateo, koji je na svom internet računu otvorenom u kladionici SuperSport u Hrvatskoj ugledao pozamašnu svotu.

Priča je neslužbeno bila sljedeća – neko je tokom jutra hakirao sistem ove kladionice, te igračima uplaćivao hiljade kuna, uglavnom se radilo o iznosu od okruglih 100.000 kuna (oko 27.000 KM)

Naravno da sam momentalno kliknuo opciju isplate, već sam se zamišljao u novom autu, na putu za Maldive, međutim sistem se totalno zablokirao. Nisam uopće mogao otvoriti internet stranicu SuperSporta, tako niti vidjeti svoj račun, ali kad sam nakon otprilike 45 minuta to ipak uspio, na računu je opet bilo “staro” stanje, dakle nula kuna – razočarano je prepričao Mateo.

Drugi igrač koji je doživio sličnu sudbinu na Facebooku je objavio:

Čim sam ugledao novac posudio sam 10.000 kuna, jer poslovnica još nije radila. Častio sam sve živo i neživo. Janjci se još okreću po parku i sad je odjednom došlo do greške. Očekujem da mi vrate 10.000 kuna.

Iz kladionice su se o svemu oglasili saopćenjem:

Cijenjeni igrači, problemi na našoj stranici su bili tehničke prirode, te su isti otklonjeni. Sistem igranja i interni postupci potpuno su certificirani u skladu sa svim potrebnim uvjetima licenciranja, a svi korisnički podaci su sigurni i zaštićeni.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te vam se još jednom ispričavamo na svim neugodnostima – poručili su iz SuperSporta izvinjavajući se igračima.

Pročitajte:
(FOTO) Djevojka traži momka za udaju, ali mora biti iz Sarajeva: Da ispunim mami želju…

 

 

(Izvor: Dalamcijanews)

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.