GRAND OŠTEĆEN ZA VRHUNSKI PROJEKAT: Čomor napušta Beograd i vraća se na BN TV

Za gotovo svaki estradni TV projekat koji je uređivao i vodio Goran Čomor pjevači su nastojali naći dio prostora za sebe. Naime, Čomor je svojevremeno vodio sjajnu emisiju “BN koktel” u istoimenoj TV kući, a onda je odlučio a svoj projekat prenese u Grand.

Ista pošast, isto interesovanje, iste želje estradnjaka naći se u njegovoj emisiji koju on na vrlo spefičan i zanimljiv način radi. Naravno, rad na Grandu mu je išao “na ruku” s obzirom na to da živi u Beogradu. No, sudeći po informacijama koje smo dobili, to će se vrlo brzo promijeniti, piše Express.

Naime, saznali smo da Goran Čomor “kupi” svoje ideje i ponovo se vraća na BN televiziji. Zluradnici će u svakom slučaju kazati da je došlo do “kuršlusa” u saradnji između njega i Granda, međutim tako nije. Ono što smo od izvora bliskom ovom vrhunskom voditelju saznali, je njegovo proširenje ideja koje vjerovatno nisu odgovarale Grandu. Podatak da gigantska kuća ima isuviše emisija slične koncepcije, a u svakoj od njih može da dođe narodski kazano i “kurta i murta”, što ovom voditelju prefinjenih novinarskih manira i ideja očito nije odgovaralo.

Uspjeli smo dobiti kratku izjavu iz prve ruke kada je za naš portal Goran Čomor kazao da je istina da prelazi na BN televiziju, da je imao sjajnu saradnju sa Grandom ali da mnogo bolje uslove dobiva na bijeljinskoj TV kao i “odriješene ruke”. A i što se tiče finansija, vjerovatno će sada biti i puno zadovoljniji jer nije jednostavno ostavljati porodicu i vozariti na snimanja.

Čomor je još dodao da će emisija nositi naziv “Kod Čomora”, da će sve biti glamurozno, da će biti lijepa slika a još bolji ton. O idejama više nije želio govoriti. Rekao nam je samo da će se sve ostalo vidjeti i čuti naredni mjesec.

Izvor: