HARIS I RADA DEFINITIVNO RASKINULI?: Detalje opisao u pjesmi „Loš dečko“

Submitted by Azra on Čet, 12/07/2018 - 16:58

Iako je Haris pokušao da joj objasni da mu ta jedna noć koju je proveo sa nepoznatom djevojkom ništa nije značila, Rada ipak nije željela da ostane s njim

Nakon što je saznala da ju je prevario, Rada Manojlović je šutnula Harisa Berkovića kao da nikada nisu bili zajedno. Pjevačica nije mogla da pređe preko onoga što je uradio, pa je rješila da završi ljubavnu priču.

Iako je Haris pokušao da joj objasni da mu ta jedna noć koju je proveo sa nepoznatom djevojkom ništa nije značila, Rada ipak nije željela da ostane s njim. S obzirom na to da gotovo dvije nedjelje nisu zajedno, Berković sada na sve moguće načine pokušava da se pomiri sa Radom.

– Svjestan je da mnogo gubi samim tim što više nije pored Rade, koja je od početka njihove veze bila pokretač svega pozitivnog kako u njihovom odnosu, tako i u njegovoj karijeri. Uvijek je bila tu za njega kao najveća podrška i oslonac, a on je uspio da je iznevjeri. Sada mu uopšte nije prijatno zbog svega što je uradio i na sve moguće načine pokušava da povrati njeno povjerenje – kaže izvor blizak paru. S obzirom na to da je Rada blokirala Harisov broj telefona, te da on ne može da je dobije, sada preko zajedničkih prijatelja želi da stupi u kontakt s njom.

– Rada je šokirana činjenicom da Haris i dalje želi pomirenje. Ona ne može da vjeruje da se njen sada već bivši dečko ponaša kao da ništa nije uradio. Prijateljima je rekla da je on mrtav za nju, te da bi najbolje bilo da odustane od ideje o pomirenju. Ona je čvrsto riješila da ga ne želi nazad, iako je svjesna da ga još voli. S druge strane, Haris mnogo pati i tuguje i nada se da će mu ona ipak oprostiti – kaže izvor.

S druge strane, Haris Berković će promovisati novu pjesmu, koju je posvetio Radi Manojlović, a navodno je u toj numeri opisao kako je varao nekadašnju djevojku.

– Nemoj da me pitaš da li sam te varao, kad i sama znaš da sam bio loš dečko i greške pravio – glase stihovi. Pjesmu potpisuju Marko Moreno i Atelje „Trag“.

Topic