fbpx Helena sa 50 godina parira djevojkama: "Jedem sve što poželim, ali imam određena pravila"

Helena sa 50 godina parira djevojkama: "Jedem sve što poželim, ali imam određena pravila"

Home

Helena sa 50 godina parira djevojkama: "Jedem sve što poželim, ali imam određena pravila"

Helena Kristensen je slavna manekenka koja je palila i žarila modnom scenom devedesetih godina prošlog vijeka. Sjećate je se sigurno iz spota Wicked game, Chrisa Isaaka.

Iako se nalazi na pragu šeste decenije i dalje je izuzetno aktivna u modnom poslu. Svoj izgled lijpa 49-godišnjakinja zahvaljuje dobrim genima, ali i zdravom životu. Dokazala je to i na nedavnom odmoru gdje su mnogi utvrdili da u kupaćem kostimu izgleda kao na početku svoje karijere.

 Fit tijelo održava uz pomoć ovih savjeta:

1. Zna da se odmori: "Najbolje se osjećam kad sam naspavana. Dobar san je moj najveći prioritet, a mislim da je i brojnim drugim ljudima. Od toga jesam li se dovoljno naspavala, zavisit će mi cijeli dan".

2. Jede hranu koju voli (ali umjereno): "Volim hranu više nego išta drugo. Tjesteninu bih mogla da jedem svako veče s tonom parmezana i bijelim tartufima. Takođe volim japansku hranu i uvijek mislim da jedem zdravo, sve dok ne naručim sto različitih jela s jelovnika.

Volim i peruansku hranu svoje majke, s kojom sam odrasla, kao i danska jela svog djetinjstva", otkrila je Helena. Helena priznaje da se raduje hrani i da se ne odriče slasnih zalogaja. Ali jede umjereno. Takođe, svakodnevno koristi vitaminske suplemente.

3. Zaljubljenica je u aktivni život:


 

 

Helena je, poput većina Dankinja, zaljubljenica u vožnju biciklom. Njime se kreće kada god može i kad joj vremenske i druge prilike dopuštaju. Obožava da pleše, trči, pliva, šeta sa svojim psom, a redovno je i u teretani gdje vježba nekoliko puta nedjeljno. "Nedavno sam počela da se bavim plesom oko šipke. To je najteža fizička aktivnost koju sam ikad izvodila", priznala je slavna ljepotica koja se takođe bavi i boksom jer voli da se osjeća snažno.

Topic
Objavio: Wed, 13/11/2019 - 20:59
Back to top