Malo šta izgleda tako savršeno kao žena zaboravljenog napadača

.
Nekadašnji reprezentativac Italije Graziano Palle (37) pao je u zaborav, ali ne i njegova ljepša polovina.

 

Pelle je ponikao u Lecceu, a proslavio se kasnije igrajući u Premiershipu za Southampton, u koji je došao nakon fantastične sezone u Feyenoordu, kada je u sezoni 2013/14 zabio 23 gola na samo 28 mečeva.

Poslije Southamptona je otišao u Kinu, potpisao ugovor na četiri godine i zaradio bogatstvo, da bi 2021. prešao u Parmu. Trenutno nema klub, a nije poznato da li je okačio kopačke o klip. Barem zvanično nije saopštio tu odluku. Njega su svi ionako zaboravili, ali o supruzi se i danas piše, a i ne čudi...

Pogledajte fotografije na njenom instagram profilu

Mađarska manekenka Viktoria Vargo počastila je svoje pratitelje na Instagramu s nekoliko zadiviljujućih fotografija sa odmora na italijanskom otoku Capriju.

"Ništa bolje od pogleda na Positano", napisala je manekenka u opisu jedne fotografije dok se smiješila na suncu, a na sebi je nosila žuti bikini. Njena objava sakupila je brojne lajkove, a a sam njen izgued bio je zapanjujući, zbog čega su joj udiljeni brojni komplimenti.

Viktoria trenutno ima puno razloga za osmijeh, nakon što se prošlog mjeseca udala za Pellea, koji ju je zaprosio početkom 2021. godine u Dubaiju. Postali su muž i žena na prekrasnoj ceremoniji koja je održana 2. jula.

Od tada je manekenka proslavila svoj 27. rođendan, trenutno uživa na moru i često putuje od jedne do druge destinacije.

Izvor: