Mama uhvatila dadilju kako spava na poslu: Nije nas bilo samo tri sata

.
PRVI put kad morate ostaviti dijete s dadiljom i otići nabijen je emocijama. Osjećaj straha pomiješan je s osjećajem slobode, osjećaj brige miješa se s osjećajem olakšanja.

Puno mama je nesigurno po pitanju toga kako će se dadilja odnositi prema njihovom djetetu

Jedna je mama, po imenu Danielle Mitchell, na TikToku pokazala koliko ju je izbezumilo kad je putem kućnih kamera otkrila kako je njena dadilja zaspala dok je čuvala njenog 10-mjesečnog sina. Svojom je objavom pokrenula raspravu o tome je li prihvatljivo da dadilje spavaju na poslu.

Bili smo odsutni samo tri sata, od 18:30 do 21:30, a imamo kamere po cijeloj kući", objasnila je Danielle. "Oko 9 sati sam pogledala kakvo je stanje i izgledalo je kao da ona spava na kauču. Isprva je mislila da možda sluša knjigu, ali kad joj je poslala poruku da je zamoli da uvede psa u kuću, nije se ni pomaknula", nastavila je.

 

Ona i suprug su je i dalje promatrali putem kamere, ali i dalje je spavala, pa su se pitali je li sve u redu s njom. "Iako je uspavala mog sina prije nego što je zaspala, pitala sam se bi li ga čula da se probudi i počne plakati", pitala se Danielle.

 

Odlučili su otići kući i po svom dolasku probudili su dadilju. Danielle želi znati što TikTok zajednica misli o tome. Dio njih je opravdavao dadilju.

Ako dijete spava, normalno je da i dadilja zaspi. Međutim, baby monitor je trebao biti uključen i pojačan do maksimuma", napisao je netko.

 

"Imam dijete od 5 godina. Osim ako vaše dijete nema neko rizično zdravstveno stanje, u redu je da dadilja spava", dodao je netko drugi.

 

Bilo je onih koji se nisu slagali s dadiljinim postupkom

"U tinejdžerskim godinama sam često čuvala djecu. Nikad nisam spavala u nečijoj kući dok sam na poslu. I to čak i kad se radilo o starijoj djeci", napisala je jedna korisnica.

 

Druga je zaključila da se radi o prekratkom periodu čuvanja da bi spavanje bilo opravdano. "Kao iskusna dadilja, osim ako ne prenoćite, definitivno nemojte zaspati. Pogotovo ako ste tamo samo do 21:30."

Izvor: