FOTO Skuplje ne može: Rolls Royceom udario u Lamborghini

.
OVAKVU nesreću nećete vidjeti na našim cestama.

 

Iako se ova nesreća može okarakterizirati lakšom, ne i u pogledu troškova. Nema sumnje kako će popravak ovih automobila stajati bogatstvo, vjerojatno i više no što danas stoji vozni park manjeg kvarta. 

 

U svakom slučaju ovo je fantastičan ulov. Otmjeni Rolls Royce i brutalno opaki Lamborghini se slažu samo u pogledu cijene, dok ćete ih jedan uz drugoga teško sresti. Stoga je još čudnije vidjeti ih u ovakvom klinču. 

Njihov susret dogodio se ranije ovog tjedna u Walsallu nedaleko od Birminghama. Informacije oko nesreće su oskudne, ali se zna da je vozač Rolls Roycea ostavio skupocjeni auto i pobjegao s mjesta nesreće. Ako nije u pitanju krađa, krivca i vlasnika vozila će lako pronaći. Uostalom, kako stoji u tvitu, vozač je snimljen. 

 

Kako javlja Express & Star, Rolls Royce Ghost je udario u dva vozila od kojih je jedno očito crveni Urus s fotografije. Također, putnici u automobilima nisu ozlijeđeni, ali je zato stradalo puno lima. Aktivirali su se i zračni jastuci pa zasigurno govorimo o iznosima sa šest znamenki, u eurima dakako.

Izvor: