Severina ostala bez još jednog bliskog suradnika: 'Odlučio sam se povući'

Submitted by Selima on Pet, 08/11/2019 - 19:41
Stilist Petar Trbović o Severininim je stajlinzima brinuo 12 godina. U jeku priprema za nadolazeću turneju odlučio se povući iz njenog tima.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci okončala suradnju s menadžerom Tomicom Petrovićem Severina je ostala bez još jednog dugogodišnjeg suradnika. Riječ je o poznatom stilisti Petru Trboviću koji je o njenim stajlinzima brinuo proteklih 12 godina. Da je došlo do prekida suradnje medijima je potvrdio sam Trbović.


- Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njezin stilist čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida suradnje došlo je tokom planiranja turneje ‘The Magic tour’. Trebao sam raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, iz spomenutih razloga odlučio povući. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće –rekao je stilist.

 

 

Upućeni tvrde da je kamen razora između pjevačice i stiliste, između ostalog, i Severinin suprug Igor Kojić. Trbović navodno nije htio nastaviti raditi za Severinu sve dok glavnu riječ vodi upravo njen suprug.

Petra i Severinu vezalo je puno više od poslovne suradnje. S vremenom su postali bliski prijatelji pa su tako zajedno slavili i rođendane kojima su se nerijetko hvalili i na društvenim mrežama. Slavila ih je Severina i s bivšim menadžerom Petrovićem s kojim se nedavno razišla nakon 20 godina suradnje.

Topic