Učiteljica naredila mami da pozove cijeli razred na sinovljev rođendan

.

SVAKI roditelj želi da mu se dijete zabavi za vlastiti rođendan, posebno tijekom pandemije, ali jedna je mama ostala šokirana zahtjevom škole njenog sina. Zbunjena neobičnim zahtjevom, savjet je potražila na Redditu.

Kako je objasnila, svom sinu je dopustila da na rođendan pozove petero prijatelja. Kako žive u malome stanu, nemaju mjesta za velike proslave. Pozivnice su roditeljima te djece poslane putem društvenih mreža i činilo se kao da je sve potpuno u redu.

Kako se rođendan približio, sin autorice objave i njegovi prijatelji nisu mogli sakriti oduševljenje pa su o skoroj proslavi pričali i tijekom nastave, a sve to je čula i njihova učiteljica. To je navodno ponukalo učiteljicu da majci pošalje e-mail i objasni da škola ima pravilo za takve zabave. Objasnila je da bi se druga djeca mogla osjećati izostavljeno i da se na rođendane obavezno zove cijeli razred.

Mama je bila šokirana time te je odgovorila učiteljici kako nikada nije čula za takvo pravilo, ali i da ne može ugostiti 25 djece u svom stanu. No, učiteljica joj je predložila da, u tom slučaju, proslavu preseli u obližnji park.

Čak ni kada je mama istaknula da si ne može priuštiti hranu za toliko djece, ali i da ne bi mogla paziti na njih sve te da ni njezin sin nije pozvan na rođendane svih razrednih kolega, učiteljica nije imala razumijevanja. Rekla joj je da je to pravilo, čak i ako su ga drugi roditelji možda zaobišli te da ako sutradan ne donese pozivnice i za drugu djecu, njezin sin će snositi posljedice.

Mama je tada odlučila uzeti stvari u svoje ruke.

Umjesto da se suoči s učiteljicom i donese pozivnice, sina nije poslala u školu i odvela ga je na izlet - počastivši ga i ranim rođendanskim poklonom.

Mnogi korisnici Reddita su stali na njezinu stranu, ali su istaknuli i kako nikada nisu čuli za postojanje takvih pravila u školama.

Jedan je korisnik napisao: "Kako škola može diktirati koga ćete pozvati u svoj dom?"

FOTO:fb

Izvor: