SHOWBIZZ

Jolie i Pitt sklopili dogovor, razvod će se voditi u tajnosti

Najpoznatiji holivudski bračni par Angelina Jolie i Brad Pitt sklopili su dogovor da se njihov proces razvoda vodi u tajnosti.   Prema saopćenju, koje su Jolie i Pitt poslali američkoj agenciji Associated Press…

Jolie i Pitt sklopili dogovor, razvod će se voditi u tajnosti

Najpoznatiji holivudski bračni par Angelina Jolie i Brad Pitt sklopili su dogovor da se njihov proces razvoda vodi u tajnosti.

 

Prema saopćenju, koje su Jolie i Pitt poslali američkoj agenciji Associated Press (AP), holivudski par odlučio je da sudski proces oko razvoda vodi poseban sudac, te da detalji o kompletnom procesu ostanu u tajnosti.

Dogovorili su se također da se njihove porodice sastaju u određenim danima i da u ovom periodu budu podrška jedni drugima, kako bi i djeca što lakše podnijela njihov razvod.

Objavljeno saopćenje je ujedno i prva zajednička izjava Angeline i Brada od 15. septembra, kada su se odlučili da se razvedu.

Angelina i Brad su u vezi posljednjih 10 godina, a vjenčali su se 2014. godine. Tokom brakorazvodnog procesa vode se pregovori u vezi sa starateljstvom nad njihovih šestero djece, od kojih su troje njihova biološka, a troje usvojenih.

 

(Izvor; Fokus.ba)