SHOWBIZ

Otac Harisa Berkovića: Radu nikada nisam napao, niti koristim njen stan u Beogradu!

Otkako su Rada Manojlović i Haris Berković postali zanimljivi medijima zbog njihove ljubavne veze, tako se u priču svako malu upliću njihovi očevi Rade i Mirsad, piše Express Magazin. Provlačile su se priče…

Otac Harisa Berkovića: Radu nikada nisam napao, niti koristim njen stan u Beogradu!

Otkako su Rada Manojlović i Haris Berković postali zanimljivi medijima zbog njihove ljubavne veze, tako se u priču svako malu upliću njihovi očevi Rade i Mirsad, piše Express Magazin.

Provlačile su se priče po kojima i jedan i drugi ne znaju šta da rade sa svojom djecom jer, navodno, oni nisu za tu vezu. Ime Mirsada Berkovića često se pojavljivalo u novinama baš zbog navodne njegove ljutnje jer je njegov sin u vezi sa mladom srbijanskom pjevačicom.

Za srbijanske medije Mirsad nije želio ništa pričati. Za „Express“ je pristao govoriti o njegovom odnosu sa Radom, kao i o tome da li i zbog čega (ne)brani sinu da ljubi djevojku iz Srbije.

-Kada su se pojavile priče da su njih dvoje zajedno, ne popuštaju me. Šta me briga s kim je Haris u vezi?! Uopće se ne opterećujem time, a kamoli da se miješam u njegovu vezu i da mu govorim šta da radi. Svakako da ću ga posavjetovati kao roditelj, ali nikako ne sputavati. Punoljetan je, svjestan svoje karijere, svega što ide s tim i zna da mora paziti šta radi, kako se ponaša… – priča na početku Mirsad.

Sa Radom, veli on, nikada nije imao nesuglasica.

-Djevojka je ok i ona i Haris odlično funkcioniraju. Ne zanima me da li će nešto veće da se rodi iz te njihove veze, ali su do sada uspjeli. Uzburkali su javnost tim pričama i dobili besplatan marketing. S njom se nikada nisam svađao niti smo bilo kad došli u neku situaciju da smo oko nečega raspravljali zato što mu je ona djevojka. Te priče me počinju nervirati. Još kada sam pročitao kako sam se ja „uvalio“ u njen stan u Beogradu u kojem boravim kada sam tamo… ma stvarno nema smisla. Samo ne znam kako onima koji to pišu ne dosadi da izmišljaju takve gluposti. Povezuju me sa stvarima sa kojim zaista nemam ništa. Nikada Radu ni zbog čega nisam napao niti se protivim njihovoj vezi – priča za naš magazin otac popularnog Harisa.

Ističe kako su njegov sin i Rada nakon prvog dueta „Biseri i svila“, postavili novi rekord na internetu sa novom pjesmom „Pusti noći neka bole“.

-On je sa ovim novim duetom otprilike „zaokružio“ ono što su njih dvoje željeli. Već u januaru on će „izbaciti“ svoju samostalnu pjesmu i odmah snimati spot, a poslije nje još dvije nove – riječi su pjevačevog oca.

 

 

(Izvor: Express Magazin)