Ženi odbili poslužiti kafu jer je trudna

Nnn

Trudna majka dvoje djece ostala je šokirana i frustrirana nakon što je svratila na kavu u kafić u Melbourneu gdje su je odbili poslužiti.

Žena po imenu Shell je za radio 3AW ispričala da ju je barist ispitivao želi li kavu bez kofeina.

"Pomislila sam da je to stvarno čudno pitanje i rekla sam 'ne, želim normalnu kavu'", prisjetila se.

Ali onda joj je prišla voditeljica kafića sugerirajući da bi bilo bolje da se odluči za kavu bez kofeina.

"Kad sam otišla sjesti, odgovorna osoba rekla je da me nažalost mora pitati mogu li mi ipak napraviti kavu bez kofeina jer se barist ne osjeća ugodno što mi mora napraviti napitak s kofeinom s obzirom na to da sam trudna te da postoje zdravstveni rizici za moju bebu", opisala je neobičnu situaciju u kojoj se našla.

Shell je bila frustrirana jer su joj pokušali nametnuti što smije, a što ne smije unijeti u svoje tijelo, pogotovo s obzirom na to da je već prošla dvije trudnoće.

"Bila sam toliko šokirana i bijesna jer sam stvarno željela tu kavu", rekla je. "Pomalo sam se osjećala kao da me osuđuju zbog mog izbora. Činilo se pomalo nepravedno da drugi donose odluke o mojoj trudnoći."

"Uvijek sam pila kavu, zapravo u zadnje vrijeme mi je potrebna sve više i više, ali pokušavam se držati samo jedne dnevno, a prilično sam stroga i s prehranom", dodala je.

Nakon što je njezin suprug poslao pritužbu vlasniku kafića, on se odlučio ispričati zbog incidenta te je pozvao bračni par da ponovno posjete njegov kafić, prenosi Kidspot.

"Zadovoljni smo njegovom reakcijom, ali nećemo se vratiti u kafić unatoč tome što su nam ponudili kavu", zaključila je Shell.

Izvor: