Sahranio sina na njegov rođendan: Ostavio uznemirujuću poruku, pa izvršio samoubistvo

.
Sahranio sam sina na njegov rođendan, kaže otac preminulog N.R. (38) koji je izvršio samoubistvo 30. jula u Barajevu nedaleko od crkve.

 

Njegov otac kaže za Kurir da ne zašto je njegov sin to uradio, ali da sigurno nema veze niti sa praznikom (N. R. je izvršio samoubistvo na dan Ognjene Marije prim.aut.), niti sa crkvom, piše Blic.

 

– Dan prije toga otišao je kod bivše djevojke u Barajevo, a šta se tamo desilo ne znam. Imao je dobar posao, nije nam se žalio da ima bilo kakav problem. I da je imao, riješili bismo. Ovo nikako nije rješenje, priča potreseni otac i dodaje da bi želio da sazna istinu.

 

On dodaje da N. R. nije ima pištolj i da ne zna odakle mu i kad ga je nabavio.

 

– Navodno, taj pištolj je s Kosova, ali ne znam odakle mu i ko mu ga je dao ili prodao. Kad su ga našli, našli su pištolj, ali i novčanicu od 10 dinara na kojoj je napisao “Oprostite” i moj broj telefona – kaže potreseni otac boreći se da ne zaplače i dodaje da je nakom smrti sina u njegovom kompjuteru našao da je pokušao da refinansira kredit kod banke, ali da ne zna da li je uspio i koliko je novca imao.

Izvor: