Šifra za seks Melanije i Trumpa: 'Čekajte, Muza i Mogul upravo pričaju o bosanskom problemu'

Trump
Šuška se da u braku prve dame Melanije Trump i predsjednika nije sve bajno. Već neko vrijeme njihov govor tijela odaje ono o čemu šute u javnosti...

 

Žene. Morate ih tretirati kao govno. Doista nije bitno o čemu pišu sve dok imaju mladu i lijepu stražnjicu, izjave su to američkog predsjednika Donalda Trumpa. Od 1980. godine protiv Trumpa je podignuto 15 optužbi za seksualno uznemiravanje. 
Playboyeva zečica Karen McDougal priznala je 2018. da je bila Trumpova ljubavnica. Nije bilo nasilja, ali mu je zakomplicirala brak s Melanijom. 

- Ja sam njega voljela i on je volio mene. Spavali su u odvojenim sobama, pomislila sam da možda imaju probleme u braku - rekla je svojedobno Karen McDougal, koja je priznala da je s Trumpom spavala na prvom sastanku i da ju je odveo u Melanijinu spavaću sobu. 

24sata

Američki se predsjednik svojim seksualnim aferama često hvalio, a ovo su neke od njih. S prvom suprugom, Ivanom, ima troje djece. Par se vjenčao 1977. No uskoro su počele pristizati glasine o Donaldovim švrljanjima s Marlom Mapes, zbog koje su se Ivana i Donald rastali. Marla i Donald poznavali su se još od 1980-ih. Vrlo brzo se vjenčao s Marlom, a par je dobio kćer Tiffany. No i u tom braku je švrljao, ovaj put s tenisačicom Gabriellom Sabatini.

Ali ni to mu nije bilo dosta, pa je ljubovao i s Carlom Bruni, suprugom bivšeg predsjednika Francuske Nicolasa Sarkozyja. Afera između nje i Donalda pukla je nakon što je Carla poprilično agresivno zahtijevala da on ostavi Marlu zbog nje. Sljedeća u nizu Donaldovih osvajanja bila je mlada manekenka Vicky Smith, koja je brzo promijenila ime u Anna Nicole te je postala uspješan Playboyev model, ali je ostavila Donalda kako bi se udala za naftnog tajkuna. Manekenka Sandi Korn tvrdila je kako je izašla na desetak spojeva s Donaldom te je čak i izjavila kako je seks s njim bio nešto najbolje što je ikada doživjela. Završila je karijeru kao pornoglumica.

Mnogi su navodi kako se Donaldu svidjela još jedna zvijezda filmova za odrasle, Stormy Daniels, a njihova je veza trajala samo mjesec dana, kao i veza s Rowanne Brewer, a ona je kasnije u medijima govorila samo najljepše o njemu. Sljedeća je na popisu Alison Giannini, agentica nekretninama, model i glumica iz Rumunjske, s kojom se upoznao na spoju na slijepo, a njihova je veza, prema njenim riječima, propala jer je Donald bio zaljubljen u bivšu ženu, Marlu. Još jedna koja je izjavila kako je s Donaldom odlično u krevetu je Jackie Siegel, jedna od rijetkih žena s kojima je bio a da je blizu njegovih godina.

No, nije tajna to da u braku prve dame Melanije Trump i američkog predsjednika nije sve bajno. Već neko vrijeme njihov govor tijela odaje ono o čemu šute u javnosti. Nekoliko puta kamere su snimile refleksnu reakciju 50-godišnje ljepotice - odgurivanje ruke njezina supruga kad bi joj se pokušao približiti. Izvori blisku paru otkrili su kako više nisu bliski te kako godinama ne spavaju skupa, svatko ima svoju sobu.

Macron State Visit

Međutim, ako se u Bijeloj kući čula šifra “Muza i Mogul raspravljaju o bosanskom problemu”, agenti Tajne službe znaju da se Donald i Melania seksaju. Nije neobično da predsjednik, kao i njegova obitelj, imaju kodna imena za tajne službe. Tako su kodna imena za prethodni predsjednički par Obama bila Renesansa (za Michelle) i Otpadnik (za Baracka), piše Qz.