Olivia Culpo otkrila da tijelo boginje duguje planu kojeg se svi mogu pridržavati

Ggh

Od osvajanja titule Miss Universe do poziranja na naslovnici Sports Illustrateda - Olivia Culpo napravila je karijeru na temelju svog izgleda. U novom intervjuu za magazin Hamptons Culpa je otkrila kako izgleda njezina rutina, od prehrane do vježbanja, a čini se da je njezina dobitna formula dovoljno jednostavna da je se svatko može pridržavati.

1. Pridržava se plana 80/20

Iako Culpo kaže da se ponajviše trudi pridržavati zdravih prehrambenih navika, brine se i za to da na njezinom jelovniku ima mjesta i za jela u kojima istinski uživa, a koja možda nisu toliko zdrava.

"Držim se pravila 80-20", kaže zvijezda: "Osamdeset posto vremena sam stvarno dobra, a onda si 20% vremena dopustim da jedem ne baš bilo što, ali da se malo više opustim."

2. Odradi 20 minuta kardio treninga dnevno

Mislite da biti model za kupaće kostime znači provesti cijeli dan u teretani? Razmislite još jednom. U posljednje vrijeme Culpo svakodnevno odrađuje 20-minutni Cardio Challenge sa svojim sljedbenicima na Instagramu.

"To je u osnovi 20 minuta kardio treninga, koji radite kojom god brzinom želite. Radim to sa svojim sljedbenicima, potičući ih da se pridruže izazovu i samo rade sve što im se čini u redu, i tako 20 minuta", kaže ona o ovom izazovu.

3. Fokusira se na vlakna i proteine

Da bi ostala sita i koncentrirana tijekom dana, Culpojede puno zdravih vlakana i proteina. Dan započinje uz šalicu kave sa zobenim mlijekom te zdjelicu kupina, borovnica, malina i jagoda, nakon čega slijedi tost od avokada i bjelanjaka. U razgovoru za Women's Health kaže da za ručak najčešće jede različite salate s piletinom ili nekom drugom vrstom mesa.

4. Ne bježi od grickalica

Kako kaže, obožava orašaste plodove pa najčešće za međuobrok gricka upravo njih. No, voli se počastiti i grožđicama te čokoladnim bombonima. Osobito kada joj padne energija tijekom zahtjevnih snimanja, piše Eat This, Not That.