ZVEZDE GRANDA

SINAN SAKIĆ FIZIČKI NASRNUO NA KARLEUŠU: Je li ti, bre, ko pjeva seljoberske pjesme?

SINAN SAKIĆ FIZIČKI NASRNUO NA KARLEUŠU: Je li ti, bre, ko pjeva seljoberske pjesme?

Sporni momenat koji je izazvala Jelena Karleuša rečenicama da su pjesme “Južnog vetra“ seljoberske i džiberske eskalirao je na sve strane. Aca Lukas je, braneći “JV“, njihove pjesme i prezentatore istih dobio poene na sve strane, počev od običnih smrtnika koji od usta do usta prenose priču, preko onih koji to čine po svojim stranicama na društvenim mrežama, pa sve do estradnih kuloara i medija.

Publika, ispostavilo se, ponekad voli čuti i realne komentare koje je ovog puta dao Aca Lukas dok je Jelena ostala “kratkih rukava“ i teško da će steći simpatije koje je ponekad znala i dobiti, bar od “armije“ poklonika “Južnog vjetra“.

Neki “južnovjetrovci“ su se našli u toj priči, pa su reagirali poput Mileta Basa i njegovih muzičara, neki su se oglušili na sve, a jedan od njih, kao što je Sinan Sakić, je itekako žustro reagirao na svu tu Jeleninu priču. Ali onako oči u oči.

Naime, kako Express javlja, nedavno su se sreli Jelena i Sinan koji je, vidjevši je, u trenu osuo paljbu po njoj sa burom uvredljivih riječi koje joj je uputio, uz stalno ponavljanje rečenice: “Je li ti, bre, ko pjeva seljoberske pjesme?" Naravno, ni psovke nisu izostale pa se čak, prema priči estradnih kuloara, Jelena u trenu uplašila da će Sinan i fizički nasrnuti na nju.

Ne znamo kako se sve okončalo i na koji način su se razišli nakon tog “strašnog“ verbalnog sukoba, ali vjerujemo da Karleuši zadugo neće pasti na pamet da pominje Sinanovo ime u javnosti, a kamoli da opet kaže kako su njegove i pjesme kolega seljoberske i džiberske.

Sinan: Da vjerujem tebi ili svojim ušima?

Navodno “okršaj“ između Karleuše i Sinana se desio na beogradskom aerodromu. I kada ju je Sinan napao sa svih strana, Jelena, vidjevši da je vrag odnio šalu, počela se vaditi kazavši mu da i ona rado pjeva te pjesme na svojim nastupima, te da je sve to, kako je naglasila, izvučeno iz konteksta.

Pročitajte:
(VIDEO) Haos u ZG - Marija Šerifović urlala pa napustila studio: "Od prostitutki pjevačica ne može da živi!"

Na to je Sinan kroz ironičan smijeh rekao:

– Pa, da li da vjerujem tebi ili svojim ušima?

 

 

(Izvor: Rxpress)

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.