Atraktivna djevojka došla je pred Gavija samo s jednim ciljem - Ostaviti broj telefona

j
Mladi fudbaler Gavi (18) produžio je danas ugovor s Barcelonom do 2026. godine.

 

Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera svijeta oduševio je sve fenomenalnim nastupima u dresu katalonskog kluba. Njegovi nastupi privukli su ogromnu pažnju i mnogi timovi su željeli iskoristiti krizu Barcelone i dovesti ga u svoje redove.

Međutim, Gavi je odlučio produžiti saradnju s Barcom. To je tim u kojem je odrastao i nije imao dileme o nastavku saradnje.

Gavi je nakon potpisa ugovora s Barcelonom izdvojio određeno vrijeme za navijače. Davao je autograme i fotografije, a zatim se desila zanimljiva situacija.

Jedna djevojka prišla je Gaviju. Bez imalo oklijevanja dala mu je papirić s brojem telefona i očigledno mu je poručila da je nazove što prije.

Gavi je izgledao zbunjeno, ali broj je sačuvao, barem dok nije otišla. Dobila je atraktivna djevojka i fotografiju, a vidjet ćemo hoće li tu biti i nešto više.

Fudbaleri su oduvijek bili glavna meta lijepih djevojaka. Gavi nije izuzetak i imat će mnogo lakši pristup curama od prosječnog momka.

Mladi fudbaler Barcelone očigledno ima dosta obožavateljica. Ova djevojka je samo jedna od njih, a ona želi nešto više i to je pokazala s papirićem na kojem je ostavila broj.

Pogledajte na OVOM linku.

 

Gavi je za prvi tim Barcelone debitovao 2021. godine. Odmah je eksplodirao i pokazao da se radi o zaista velikom talentu.

Ukupno je za Barcu odigrao 54 utakmice i postigao je dva gola. Odmah je zaigrao i za špansku reprezentaciju u kojoj je upisao 10 nastupa.