Bajern, Barsa, Čelsi… Još jedna zatvorena vrata za Ronalda

.
Menadžer Mančester Junajteda Erik Ten Hag decidirano je izjavio da sledeće sezone računa na Kristijana Ronalda i da Portugalac nije na prodaju, ali inostrani mediji i dalje traže novi klub iskusnom napadaču.

Od Bajerna, koji ga nije želeo, preko Barselone sa kojom je Ronaldov menadžer bio u kontaktu i Čelsija do PSŽ. Navodno, 37-godišnji Ronaldo je bio ponuđen francuskom šampionu, ali je i sa „Parka prinčeva“ stigao negativan odgovor.

Rukovodstvo Svetaca smatra da bi angažovanje portugalskog reprezentativca bilo pogrešan potez jer u timu već imaju zvezde poput Lionela Mesija, Nejmara i Klijana Mbapea.

Napadač Mančester Junajteda, kako je klub naveo, nije sa ekipom na turneji zbog porodičnih problema i sa „Old Traforda“ ponavljaju da njihov igrač ima ugovor do kraja sledeće sezone i da nije na prodaju.

Jasno je da je Kristijano u teškoj situaciji i ne nađe li uskoro novi angažman, moraće da se vrati u Mančester, u klub za koji očigledno ne želi da igra u predstojećoj sezoni.

Nekadašnji fudbaler Sportinga iz Lisabona, Real Madrida i Juventusa je prošle sezone upisao 38 mečeva za Crvene đavole i postigao je 24 gola. Junajted je prvenstvo Engleske završio na šestoj poziciji.