PODRŽIMO IH! Bh. reprezentacija danas u Cazinu igra prijateljski susret

Juniorska ženska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra prijateljski susret u Cazinu, u okviru priprema koje traju od četvrtka, od kada popularne Zmajice borave u Cazinu.

Danas 23.03.2019 (subota) od 18:00 u sportskoj dvorani Cazin odigrat će se rukometni susret gdje će Bosna i Hercegovina biti domaćin RK Trešnjevka Zagrab (Hrvatska).

Biti će ovo pravi rukometni spektakl u Cazinu i boravak reprezentacije BiH nakon dužeg perioda. Budimo dobri domaćini, podržimo našu reprezentaciju u kojoj igraju i tri Cazinjanke, Adelisa Dautović, Džada Adilagić i Adna Husičić.

Selektorica ženske rukometne reprezentacije BiH, Sanja Bajgorić, zahvalila se na gostoprimstvu i istaknula da se raduju prijateljskoj utakmici koja će se u subotu igrati u Cazinu.

                   - „Ja bih se ovom prilikom zahvalila gradonačelniku Ogreševiću, kao i gospodinu Emiru Dautoviću i svim ljudima koji su dali doprinos da dođemo u Cazin. Ovo je naše drugo okupljanje pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Bugarskoj koje nas očekuje u junu ove godine. U Cazinu smo od danas do nedjelje i planirano je ukupno šest treninga od čega je jedan sparing- trening utakmica s našim prijateljima iz hrvatskog rukometnog kluba Trešnjevka“, rekla je Bajgorić.