BUBAMARA KORAK DO PLAYOFF-a: Premijer liga sve bliže, podržimo ih

U okviru 13. kola Prve lige F BiH Grupa 1 Bubamara će na domaćem terenu igrati protiv MNK DiaBiH Ilidža

MNK "Bubamara-Auto Stil i PVC Džaja" Cazin u posljednjem kolu ostvarila je gostujuću pobjedu u Žepču protiv istoimene ekipe te tako stigla na korak do razigravanja za plasman u futsal Premijer ligu BiH. Na ruku im je išao i poraz FK Konjodor na domaćem terenu, ekipa koja im je bila direktan konkurent za prvu poziciju ligaške tabele. Podsjetimo, Konjodor je u Bužimu poražen od ekipe MNK Calp Zenica s rezultatom 7:12.

Narednu meč za Bubamaru je u Cazinu, posljednji u regularnom dijelu sezone, gdje bi pobjedom cazinska ekipa osigurala prvu poziciju i ušla u doigravanje za plasman u Premijer ligu BiH.

U okviru 13. kola Prve lige F BiH Grupa 1 Bubamara će na domaćem terenu igrati protiv MNK DiaBiH Ilidža, ekipa koja zauzima 5. poziciju na tabeli, a koja je nanijela poraz Bubamari u prvom dijelu sezone u Sarajevu. Dokaz je to da se radi o kvalitetnoj ekipi koja se mora shvatiti krajnje ozbiljno, posebno jer nemaju šta izgubiti u ovom meču i sigurno će igrati rasterećeno, za razliku od Bubamare koja je na dva koraka do historijskog uspjeha.

Susret MNK "Bubamara-Auto Stil i PVC Džaja" Cazin i MNK DiaBiH Ilidža igra se u petak 01.03.2019 s početkom od 16:30 u gradskoj dvorani u Cazinu.

Ono što ekipi Bubamare je neophodno u ovom susretu je velika podrška s tribina, jer samo tako mogu stići do važne pobjede. Igrači i Uprava kluba pozivaju vjerne navijače, ljubitelje futsala, ali i sve Cazinjane da dođu u petak od 16:30 te prisustvuju, nadamo se, pobjedi Bubamare koja bi osigurala doigravanje za Premijer ligu BiH.