Čovjek je uvjeren: Napumpani Conor McGregor izveo je spektakularnu prevaru

l
Conor McGregor konstantno najavljuje povratak MMA sportu, ali irska zvijezda očigledno je još daleko od povratka jer još nije uključen u USADA program testiranja boraca.

Conor McGregor je apsolutni šampion svijeta u uvredama na društvenim mrežama, no što se borilačke karijere tiče, ona je odavno u velikom padu.

I pored činjenice da godinama nije dobio ozbiljnu borbu, The Notorious najavljuje veliki povratak i preuzimanje trona velter kategorije u kojoj se namjerava boriti nakon što je bio šampion perolake i lake.

Napumpani Irac izgleda ogromno. Navodno je čak dogurao i do 100 kilograma u jednom trenutku, ali će ih u narednim mjesecima morati skinuti kako bi se borio u kategoriji do 77 kilograma.

Mnogi ljubitelji MMA sporta uvjereni su da je Conor u prethodnom periodu koristio nedozvoljene supstance. Među njima je i UFC zvijezda Sean O'Malley koji je u podcastu Joea Rogana iznio zanimljivo viđenje oko McGregora.

On smatra da je Irac našao perfektan način da izbjegne testiranja u godini koja je na izmaku. Radio je to konstantno putujući jahtom, pa njegova tačna adresa ljudima iz USADA nikako nije mogla biti dostavljena.

"Vjerovatno nije u programu testiranja. Ne znam jesu li uopšte i mogli da dođu do njega jer je bio na je*enoj jahti i bio je neuhvatljiv. Kako će ga testirati? Ludilo. Mislim da nije uopšte nije ni testiran ove godine", rekao je O'Malley.

Pogledajte ovu instagram objavu. 

Ako bi Conor ušao u program testiranja USADA trebalo bi mu šest mjeseci da bude čist i konstantno testiran da bi se mogao boriti.

Kao potencijalnog rivala u povratku mnogi vide Michaela Chandlera. Ipak, mnogo je vjerovatnije da će McGregor izbjeći tako opasnu borbu na povratku i da će odabrati nekog lakšeg rivala.

Moguće je da odabere borbu u velter kategoriji. On je najavio kako će biti novi šampion u ovoj diviziji, ali vidjet ćemo šta će se desiti.

Conor McGregor je u profesionalnoj karijeri odradio ukupno 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.