Dejan Lovren objasnio grešku nakon koje je Džeko zabio gol

Liverpool je s Anfielda Romu ispratio s 5:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, a gosti mogu još biti i zadovoljni jer su do 81. minute gubili 5:0.

Vučica je na 5:1 smanjila nakon što je hrvatski defanzivac  Dejan Lovren krivo procijenio let jedne lopte, što je iskoristio Edin Džeko i zabio gol.

– Imamo dobar rezultat, iako nismo zadovoljni s posljednjih 15 minuta utakmice. Nismo kontrolirali loptu, umor i pad koncentracije su doveli do njihovog gola, no možemo zabiti u gostima jer stvaramo puno prilika – rekao je Lovren pa dodao:

– Već nam se događalo da primamo golove u posljednjih 10, 15 minuta. Moramo biti mirniji s loptom, no uvjeren sam da ova momčad može do finala.

Trener redsa Jürgen Klopp bio je zadovoljan.

– Savršeno odigrana utakmica. U odbrani smo napravili jednu pogrešku. Penal nije bio penal, ali takva je situacija i sada je 5:2. Naravno da bih bio sretniji s 5:0, ali i ovo je fantastičan rezultat.

Osvrnuo se i na Lovrena.

– Dejan je odigrao vrhunsku utakmicu. To mu je bila prva lopta koju je pogrešno procijenio. Mats Hummels je radio veće greške, a ipak je defanzivac  svjetske klase.