Dobar provod u danima Red Bull Cliff Divinga u Mostaru

jjn
Pored sportskog spektakla koji će se odvijati na Starom mostu, u Mostaru predstojećih dana neće manjkati ni zabave. Na četiri pozornice u Starom gradu, Old Town Street Fest ovog vikenda donosi odlične svirke i nastupe poznatih izvođača.

 

Kao i prethodnih godina, takmičenje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u Mostaru donijelo je dodatnu živost i energiju, i cijeli grad je u znaku skokova.

Živo će ovih dana (i večeri) biti u mostarskom Starom gradu, gdje će u petak 26. i subotu 27. augusta u sklopu Old Town Street Festa na nekoliko lokacija nastupiti niz muzičkih izvođača. Odlična zabava očekuje Mostarce i goste grada na Hamam Stageu, u Old Crew Pubu, Bijelom Baru i klubu Alibaba.

Pogledajte OVDJE.

U petak 26. augusta u Old Crew Pubu nastupit će Perpetuum Mobile, dok će publiku ispred Hamam muzeja zabavljati Kojoti i Soulfingers. Iste večeri u Bijelom Baru nastupa Walter Acoustic Orchestra, dok je u klubu Alibaba na rasporedu RnB Brown Sugar Party.

Subota 27. augusta donosi svirku New Primitives Banda u Old Crew Pubu, ispred Hamam muzeja nastupaju Noa i Helem Nejse, u Bijelom Baru je Sandi Duraković Bend, a za kraj večeri slijedi Red Bull Cliff Diving After Party u Alibabi.

Više informacija o programu festivala može se naći na stranici redbull.ba.

Finale takmičenja na Starom mostu prenosit će se uživo na Red Bull TV u subotu 27. augusta, kao i na Facebook i YouTube kanalima prvenstva.

Sve informacije o takmičenju dostupne su na zvaničnoj stranici prvenstva i redbull.ba.