Fjuri želi revanš, i to na legendarnom stadionu

Nikad u životu nisam vidio goru odluku, to je bio poklon mom protivniku, rekao je bivši šampion svijeta

Britanski bokser Tajson Fjuri (Tyson Fury) izjavio je da želi revanš s Amerikancem Deontejom Vajlderom (Deontay Wilder) na stadionu Mančester junajteda, legendarnom Old Trafordu.

Fjuri, koji je prošlog vikenda remizirao odlukom sudija u meču s Vajlderom u Los Anđelesu, gostovao je na derbiju Premijer lige između Junajteda i Arsenala.

- Frenk Voren (Frank Warren) je rekao da bude na Emirejtsu, ali ja kažem ne, neka bude na Old Trafordu - rekao je Fjuri noseći šal "Crvenih đavola".

Fjuri je bio bijesan na odluku sudija koji su nakon 12 rundi u Los Anđeles glasali 115:111 za Vajldera, 114:112 za njega, da bi Alehandro Ročin presudio sa 113:113.

- Nikad u životu nisam vidio goru odluku. To je bio poklon mom protivniku - rekao je 30-godišnji Fjuri, kojeg je Vajlder dva puta baca na pod tokom meča.

Obojica boksera su prvi put u karijeri završila meč bez pobjede, ali je Vajlder zadržao WBC pojas šampiona svijeta u teškoj kategoriji.

- Vidjeli ste najboljeg Fjurija, ali niste dobili najboljeg Vajldera i opet sam odradio posao - poručio je 33-godišnji Vajlder na Instagramu.