Footmercato: Na pomolu je senzacionalni transfer. Ronaldo pregovara s PSG-om

.
Cristiano Ronaldo mogao bi nastaviti karijeru u PSG-u, piše portal Footmercato pozivajući se na pouzdane izvore iz uskog Portugalčeva kruga.

 

Cristiano Ronaldo mogao bi nastaviti karijeru u PSG-u, piše portal Footmercato pozivajući se na pouzdane izvore iz uskog Portugalčeva kruga.

 

Ronaldo je izrazito razočaran ispadanjem od Lyona u osmini finala Lige prvaka iako je u uzvratnoj utakmici zabio dva gola. No to nije bilo dovoljno. Juventus je pobijedio 2:1, ali je prvu utakmicu u Francuskoj izgubio 1:0 i ispao zbog manjeg broja golova u gostima.

 

Portugalac je nakon utakmice na Instagramu objavio poduži post u kojemu je indirektno kritizirao klub, a završio ga je s porukom:

 

"Neka nam ovaj kratak odmor posluži da donesemo najbolje odluke za budućnost."

 

Mendes se već jednom sastao s Leonardom

 

Kako piše Footmercato, Ronaldo ozbiljno razmišlja o odlasku iz Torina, a njegov menadžer Jorge Mendes već je stupio u kontakt s PSG-ovim sportskim direktorom Leonardom. Pregovori bi se trebali nastaviti sljedećeg tjedna na završnici Lige prvaka u Lisabonu i nije nemoguće da Ronaldo promijeni klub.

 

Obostrani interes nije nov budući da je prije nekoliko dana ugledni France Football objavio da je Ronaldo jesenas razmatrao odlazak u PSG, ali je situacija s koronavirusom poremetila sve planove i on je ostao u Torinu. Imao je golemu želju odvesti Juventus na krov Europe, ali u tome nije uspio zbog čega je navodno jako razočaran.

 

Jorge Mendes je u odličnim odnosima s PSG-om kojemu je doveo Keylora Navasa i Ronaldov menadžer će se u Lisabonu nekoliko dana družiti s Leonardom i vidjeti kakve su Ronaldove opcije. Portugalac ima ugovor s Juventusom do 2022. godine. Talijani su ga 2018. platili 115 milijuna eura i dali mu ugovor od 30 milijuna eura po sezoni što PSG-u ne bi trebao biti problem.

 

Pariz nudi brojne izazove

 

O ovoj priči oglasio se i Juventusov predsjednik Andrea Agnelli.

 

"Ronaldo ostaje s nama. Siguran sam da će biti ovdje i sljedeće sezone budući da je on stup naše momčadi", rekao je Agnelli, ali nije decidirano odbio bilo kakvu mogućnost njegove prodaje.

 

Ronaldu je Pariz zanimljiv iz više razloga. Kao prvo, u svlačionici bi zatekao Neymara, Mbappéa, Di Mariju i Icardija i teško bi u Europi bilo naći jači napad od tog. S druge strane, život u Parizu mu otvara brojne poslovne opcije budući da se Portugalac čitav život bavi modom i čitav izazov odlaska u Francusku mu se navodno jako sviđa.