"Hypnotic” iz Bosanske Krupe osvojio dva zlata i jedno srebro na “World dance talents cup 2018”

Dana 28.10.2018. godine u sklopu svjetske plesne asocijacije World Artistic Dance Federation održano je Svjetsko plesno takmičenje, na kojem je učešće uzeo i Sportsko-plesni klub „Hypnotic“ iz Bosanske Krupe.

Na kvalifikacijama na Internacionalnom takmičenju pod nazivom International Dance Open koje se održalo u Zagrebu u organizaciji Bambi Kids Zagreb, a koje je okupilo 11.000 plesača, plesne formacije SPK „Hypnotic“ su se našle u krugu najboljih, te se plasirale na World dance talents cup 2018. i  dana 28.10.2018. godine u Bergamu-Milano u kategoriji Latin show group youth osvojile 1. mjesto, u kategoriji Latin show formation kids 1. mjesto i u kategoriji Latin show group kids 2. mjesto.

Treneri Kluba, Amir i Mirela Ćoralić, su ponosni na svoje plesačice i čestitaju im na postignutim rezultatima, a ovim putem se i zahvaljuju svima onima koji su pomogli da se realizira odlazak na ovako prestižno takmičenje

Image

Prije svega se zahvaljuju općinskom načelniku, gosp. Arminu Halitoviću, i JKP 10. JULI Bosanska Krupa te Policijskoj upravi Bosanska Krupa na podršci i pomoći oko organizacije kolačijade održane u Bosanskoj Krupi i zahvaljuju se svim roditeljima i građanima koji su pomogli da ista bude i uspješna.

Treneri kluba se također zahvaljuju na pruženoj financijskoj pomoći i svim sponzorima i donatorima, a to su: JOOU općinski načelnik Bosanska Krupa, gosp. Armin Halitović, Sportski savez Općine Bosanska Krupa, Agro-Ramić doo Bos.Krupa, Financijsko-ekonomski biro Ćehajić Bos. Krupa, AG Doo Cazin, IMS Doo Cazin, Alga UR Bos. Krupa, Djana commerc Doo Bos. Krupa, Makaba UR Bos. Krupa, Autoškola STOP Doo Bos. Krupa,  Mirza STR Bos. Krupa,  Sajra-nems Doo Bos. Krupa, Krupa kabine Doo Bos. Krupa, FO Prestige Cazin, Madi Doo Tešanj te porodici Mustedanagić  iz Bos.O toke i gosp. Jašaragić Zihadu iz Bos. Krupe.

Treneri kluba još jednom čestitaju svojim plesačima, i zahvaljuju se svim donatorima, sponzorima, a posebno roditeljima takmičara , na ukazanom povjerenju i podršci.

Image