KRAJ, RONALDO IZAZVAO ZEMLJOTRES: Real prihvatio astronomsku cifru, Kristijano postaje novi igrač Juventusa!

Izgleda da je najveća ljetnja sapunica prelaznog roka završena, Kristijano Ronaldo postaje novi igrač Juventusa.

Kako prenose španski mediji između ostalih "Marka" i "As", koji su najuticajniji u državi i rietko kada griješe, Real Madrid je prihvatio ponudu vrijednu 100 miliona evra, a Potrugalac će da zaduži opremu "stare dame".

Nakon ispadanja njegove reprezentacije sa Svjetskog prvenstva porazom od Urugvaja (1:2) Ronaldo je očigledno odlučio da završnicu Mundijala bar na neko vrijeme stavi u drugi plan.

Dugo je trajala jedna od najdužih transfer saga. Nakon finala Lige šampiona, protiv Liverpula (3:1) i treće uzastopne titule prvaka Evrope, najbolji fudbaler na planeti nagovijestio je svojim izjavama da je došao kraj ljubavi sa Madriđanima.

Kako je ove godine proslavio 33. rođendan, Kristijano je odlučio da je vrijeme za promjenu, a Juventus se pojavio kao idealna destinacija za nastavak, a možda i okončanje karijere. Navodno mu je ponuđen ugovor na četiri godine vrijedan 120 miliona evropskih novčanica (30 miliona po sezoni).

Juventus će ovim poslom da dobije ogromno pojačanje. Očigledno da su čelnici prvaka Italije odlučni da konačno pokore Evropu i osvoje Ligu šampiona.

Podsjetimo, naš Sergej Milinković-Savić takođe se pominje kao jedna od opcija, a Srbin bi eventualnim transferom u redove "stare dame" za saigrača imao najboljeg na svijetu.