FUTSAL SPEKTAKL: Za vikend C liga Cazin FINALE 2018

Petnaest futsal turnira je iza nas, veliki broj ekipa i futsal majstora je prodefilovalo kroz C-LIGU 2018.

Gledaoci su imali priliku pratiti vrhunske futsal predstave, vrhunske igrače, koji su nam dolazili iz svih krajeva regiona, mnogo neizvjesnosti i borbe na terenima ali ono što zavređuje našu veliku pažnju je Završnica C-LIGE 2018, koja se igra narednog vikenda.

Ostali su oni najbolji, preostalo je osam ekipa, koje će razigrati Završnicu C-LIGE 2018, a na kraju ćemo saznati i pobjednika u sezoni 2018, kao i najbolje pojedince, koji su kroz proteklu sezonu pokazali najviše.

U revijalnom dijelu futsal manifestacije vidjet ćemo i one najstarije naše veterane, te najmlađu kategoriju U-11, a organizator je zaista pripremio bogat program naredne nedjelje u Sportskoj dvorani u Cazinu, pa će svi posjetioci pored odličnog futsala, imati priliku da osvoje i neku od nagrada, koje ih čekaju.

Razlog više, posjete Cazinu u nedjelju 23.12.2018.godine i ponedjeljak 24.12.2018.godine je najbolje od futsala što se može vidjeti u našem kantonu pa i u regionu. Očekuje nas borba osam najboljih ekipa u sezoni 2018 za prvaka C-LIGE 2018 godine.

Image