Murinjo: Ja sam najbolji trener na svijetu!

Nakon poraza od Totenhema na presici je poručio da je tri puta osvojio Premier ligu, više od bilo kojeg trenera koji trenutačno radi na Otoku, čime je pokazao da polako gubi konce

Žoze Murinjo (Jose Mourinho) je pod velikim pritiskom u Mančester junajted.

Dva poraza u prva tri kola i teško stradanje od Totenhema (0:3) na Old Trafordu dodatno su unervozili portugalskog trenera, kojem kladionice predviđaju da će biti prvi strateg koji će dobiti otkaz u Premier ligi ove sezone.

Nakon poraza od Totenhema na presici je poručio da je tri puta osvojio Premier ligu, više od bilo kojeg trenera koji trenutačno radi na Otoku, čime je pokazao da polako gubi konce.

No nije se tu zaustavio. Na novom druženju s medijima ponovno je briljirao...

''Ja sam u jednom od najboljih klubova na svijetu i ja sam jedan od najboljih trenera na svijetu. Mi smo posljednja engleska momčad koja je osvojila jedan europski trofej. Ja sam osvojio osam titula do sada, jedini sam trener koji je osvajao trofeje u Italiji, Španjolskoj i Engleskoj. Čak i prošle sezone, ponavljam, drugo mjesto je jedno od mojih najvećih postignuća'', poručio je Murinjo.

Engleske novinare zanimalo je hoće li ostati najbolji trener i ako ne osvoji titulu.

“Naravno! Jeste li čitali bilo kojeg filozofa? Da ste čitali Hegela, znali biste to. Hegel kaže: 'Istina je u cjelini, uvijek u cjelini''', rekao je, a onda prokomentirao gestu navijača Totenhema, koji su mu na Old Trafordu pjevali da nije više Poseban, što je njegov nadimak od dolaska na Otok.

"To nisu pjevali prije nekoliko mjeseci na Vembliju, kada smo ih pobijedili u polufinalu FA kupa. Oni su sanjali ulazak u finale, sanjali su osvojiti taj trofej, jer ne osvajaju puno trofeja. Te noći na Vembliju navijači Junajteda su pjevali o Posebnom, a oni nisu'', zaključio je Murinjo.